یک سال پیش، من هیجانزده بودم و به دنبال اولین سال خود در دانشگاه دنور بودم و امیدوار بودم که به عنوان یک دریافتکننده بورسیه برنامه دانشمندان wu Scholars انتخاب شوم. با نگاهی به گذشته، سال فراتر از حد انتظار من بود.امیدوارم اشتراک تجربیات من سایر دانش آموزان را در دنور، و در سراسر دنیا تشویق کند تا تحصیلات دانشگاهی را در موضوعی دنبال کنند که آنها در مورد آن بسیار شور و اشتیاق دارند.
wu Scholars ، برنامه بورسیه جهانی بنیاد اتحادیه غربی است که بر حمایت از دانش آموزان سراسر جهان که تحصیلات متوسطه را در حوزههای علوم، فنآوری، مهندسی، ریاضیات (STEM)، تجارت و کارآفرینی دنبال میکنند متمرکز است. دانش آموزان به خاطر نشان دادن برتری آکادمیک و همچنین پشتکار، آسپیراسیون، و ذهنیت جامعه شناخته میشوند.
به عنوان یک دانشجوی نسل اول، من افتخار میکردم و واقعا خوششانس بودم که سال گذشته ۱۷۴ بیمار دریافت کردم تا ۲،۵۰۰ کمکهزینه تحصیلی دریافت کنم. سپس، در طی مراسمی در ماه اکتبر گذشته در دنور، من از طرف اتحادیه غربی ۱۰،۰۰۰ دلار اضافی به کل شهریه چهار ساله خود در حوزه انتخاباتی خود شگفتزده شدم.تحقیق شرکت به من اجازه میدهد تا به مطالعات خود به عنوان یک عامل دوگانه در حسابداری و مالی ادامه دهم.
هدف من در نهایت توسعه کسبوکار یا کار در صنایع حسابداری / امور مالی / املاک است .مانند هر فرد جوانی که به سمت یک شغل موفق نگاه میکند، مشتاق بودم تا جایی که ممکن است درباره دانش، مهارتها و تجربهای که برای رسیدن به هدف خود در نظر گرفته میشود، اطلاعات کسب کنم. پس از ایجاد یک رابطه با بنیاد اتحادیه غربی، من در ارتباط با دوره کارورزی با گروه مالی و عملیات شرکت در بخش حسابرسی داخلی، ارتباط برقرار کرده و پیدا کردم. پس از چند ماه مصاحبه و آمادهسازی، من دوره کارآموزی خود را در ابتدای ماه ژوئن آغاز کردم.
در تابستان امسال، نقش من در بررسی کامل فرآیندها و کنترلها برای تایید اینکه اتحادیه غربی به استانداردهای قانون ساربانس - آکسلی پایبند است کمک کردهاست. کار جالب و چالش برانگیز بوده و به من اجازه میدهد تا از مهارتهایی که در کلاس یاد میگیرم استفاده کنم. فراتر از مسئولیتهای من، دوره کارآموزی فرصتی عالی برای تعامل مستقیم با متخصصان کسبوکار، درخواست راهنمایی و راهنمایی آنها و درک تجارب روز به روز از یک شرکت بزرگ ارائه کردهاست. برای من، هر تجربهای یک دارایی ارزشمند است و به من کمک میکند تا مهارتهای جدیدی ایجاد کنم.
من به عنوان مهاجر از مکزیک که زبان دوم آن انگلیسی است، از تعهد والدینم به تحصیلاتم قدردانی کردم. آنها به تشویق و متمرکز کردن من به دست آوردن مدرک کارشناسی خود ادامه میدهند تا بتوانم به اهداف حرفهای خود دست پیدا کنم. در حالی که این لحظه را برای بازتاب کردن در نظر میگیرم، میبینم که پدر و مادرم به من ویژگیهای یک دانشمند و پشتکار، آسپیراسیون، و ذهنیت جامعه را به من یاد دادند و باور دارم که آنها به هموار کردن راه برای موفقیت آینده من کمک میکنند.
بنیاد اتحاد غربی به طور مستقل مدیر 501 شرکت غیر انتفاعی ایالاتمتحده آمریکا است.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه wu Scholars بنیاد اتحادیه غربی، از این وب سایت بازدید کنید.
شما میتوانید توسط وب سایت پی آسان در آزمون های بین المللی همچون TOFEL iBT، GRE، CFA و... شرکت نمایید. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
مطالب پیشنهادی:
خوانش داستان زندگی و تجربه های یک میزبان درباره Airbnb
پر استرس ترین مشاغل دنیا را بشناسید
ویرایش بوسیله کاربر 1397/08/12 03:06:47 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است